vesti24.mk

Tag : Змеј

ЗАБАВА

Не е слон: Оваа фигура треба да ја имате во домот бидејќи привлекува среќа, но еве каде не смее да ви стои

admin
Змејот како фигура носи моќна енергија за привлекување на среќа, пари и љубов во домот, но не треба да е насочен кон прозорецот. Во куќата...