vesti24.mk

Tag : знаковен јазик

ВЕСТИ

Одбележување на Меѓународната недела на глуви лица

admin
Младинското здружение на глуви и наглуви „Млад знак” и Националниот сојуз на глуви и наглуви лица на Република Македонија организираат настан на тема „Со знаковен...
ВЕСТИ

Одбележување на Меѓународната недела на глуви лица

admin
Младинското здружение на глуви и наглуви „Млад знак” и Националниот сојуз на глуви и наглуви лица на Република Македонија организираат настан на тема „Со знаковен...