vesti24.mk

Tag : Зона на смртта

ЗАБАВА

Ова место го нарекуваат зона на смртта: Велат тука не се одговара за убиство – наоколу има само дивина (ВИДЕО)

admin
Покрај тоа што поради својата зафрленост делува како идеално место за совршено злосторство, еден од најголемите национални паркови во Америка всушност и е. Замислете толку...
ЗАБАВА

Зона на смртта- на ова место убиството е „дозволено“

admin
На тромеѓето на американските сојузни држави Вајоминг, Монтана и Ајдахо, се наоѓа местото наречено „Зона на смртта“, кое е дел од националниот парк Јелоустоун, каде американските закони, технички,...