vesti24.mk

Tag : Зоранчо Јованчев

ВЕСТИ

Јованчев: Грозјето не смее да остане на нивите, пратениците на ВМРО-ДПМНЕ бараат надзорна расправа за овој проблем

admin
Лозарите се излажани и изманипулирани од СДСМ и Зоран Заев лично. Грозјето скапува на нивите. Откупната цена во моментов е најниска откако се памети, и...