vesti24.mk

Tag : зоран заев виница

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Заев во Виница: Народот очекува резултат, очекува работа, доаѓа време на чесни политичари

admin
Јасно е во кој правец се движи државата, победивме по цела Македонија, добиваме чест и одговорност од нашиот народ. Нашиот народ очекува резултат, очекува работа....