vesti24.mk

Tag : Зоран Марјановиќ

ЖИВОТ

Колку новата девојка на Зоран личи на Јелена?

admin
Зорана, новата девојка на Зоран Марјановиќ кој е единствен осомничен за убиството на Јелена Крсмановиќ Марјановиќ, е иста како неа. Сличноста е речиси морбидна, се...
ВЕСТИ

Посторога казна и од затвор: Одземено старателството на Зоран Маријановиќ над ќерката

admin
Центарот за социјална работа на 10 октомври на Зоран Марјановиќ му го одзело старателството над шестгодишната ќерка Јана. Старател на Јана сега е психолог од...