vesti24.mk

Tag : Зоран Јованчев

ВЕСТИ

Јованчев до власта: Што поскоро да се исплатат субвенциите на лозарите по мерката за одржување на лозов насад

admin
Денес е Свети Трифун, традиционално општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ од Кавадарци денес изврши закројување на виновата лоза. Воедно сакам да го честитам празникот на сите...