vesti24.mk

Tag : зоран љутков

ВЕСТИ КУЛТУРА

Љутков: Со пари на граѓаните СДСМ задоволува политички барања во култура

admin
Годишната програма за култура за 2020 година е повеќе од скандалозна. Критериумите по кои се делат парите на граѓаните се политички, а политиката и културата...