vesti24.mk

Tag : Зорица Апостоловска

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Македонија слави 27 години самостојност, oтпочнаа активностите за прослава на Денот на независноста

Ferad Aruc
Со положување свежо цвеќе на вечните почивалишта на претседателите Киро Глигоров и Борис Трајковски, на градските гробишта Бутел, и на споменикот на Ослободителите на Скопје,...