vesti24.mk

Tag : Зорица Чавкова

МАКЕДОНИЈА

Зорица Чавкова: “Здравствената состојба на татко ми е алармантно влошена”

Ferad Aruc
Семејството на поранешниот министер за внатрешни работи Митко Чавков е загрижено поради неговата влошена здравствена состојба. Зорица Чавкова, ќерката на Митко Чавков денеска се огласи...