vesti24.mk

Tag : зошто луѓето не користат кондом

ЉУБОВ И СЕКС

Најчести изговори зошто луѓето не користат кондом

Ferad Aruc
Единствено средство за контрацепција што штити од сексуално преносливи болести и непланирана бременост се кондомите и достапни се секаде, во секое време. Зошто тогаш некои...