vesti24.mk

Tag : ЗТЕ

СВЕТ ТЕХНОЛОГИЈА

ЦИА и ФБИ: Не ги користете Хуавеј и ЗТЕ смартфоните

Ferad Aruc
Меѓу потписниците се директорите на ЦИА, ФБИ и НСА. Освен Хуавеј, во документите се споменува уште една кинеска телекомуникациска компанија – ЗТЕ, која „американските граѓани...
МАКЕДОНИЈА

Заев и претставници на ЗТЕ разговараа за концептот за поврат на ДДВ

admin
Новите смарт технологии што ги лансира компанијата ЗТЕ, позитивните ефекти што ги генерираат над 100 градови во Кина со нивната примената и идните планови за...