vesti24.mk

Tag : Ибрахим Ибрахими

Uncategorized

Државата дава 4.000 неповратни евра, eве како

admin
Агенцијата за вработување дава 4.000 евра неповратни средства за невработени лица, кои ќе отварат сопствен бизнис, а со оваа мерка предвидено е да се вработат...