vesti24.mk

Tag : Ивановиќ

БАЛКАН

По убиството на Ивановиќ, Карлеуша брутално удри по сите на Балканот

Ferad Aruc
По убиството на Ивановиќ, Карлеуша брутално удри по сите на Балканот. Само неколку минути по убиството на Оливер Ивановиќ познатата српска пејачка Јелена Карлеуша се...