vesti24.mk

Tag : иван виган

ЖИВОТ ЗАБАВА

(18+) Стриптиз клуб во Атланта низ објективот на шкотски фотограф

Ferad Aruc
Шкотскиот фотограф Иван Виган, чија серија на фотографии е наречена “Боговите” (“The Gods”) e прославување на културата и заедницата во склоп на хип-хоп културата во...