vesti24.mk

Tag : Иван Живковски

ВЕСТИ

Живковски: Во изминативе три години, Кисела Вода е претворена во главно упориште на урбаната мафија во Скопје

admin
“Дивеењето на моќниците блиски до градоначалникот Темелковски продолжува. Вечерва се случува обид да се заплаши локалното население во населба Пржино и да се спречи утрешниот...
ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Живковски: Темелковски најави целосна санација на патека во Кисела Вода, а еве на прагот на летото како изгледа истата!

admin
Уште една лага на Градоначалникот на Општина Кисела Вода Филип Темелковски!! Имено, во месец декември 2019 година, Темелковски спектакуларно најави целосна санација на трим патеката...