vesti24.mk

Tag : Иван Савидис

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Единствена Македонија до Заев: Зошто си ги украл руските пари само за себе, требаше да си ги поделиме

Ferad Aruc
Зоран Заев за време на протестите пред Собранието во јуни годинава јавно кажуваше дека во Македонија се финансираат партии и навивачки групи со руски пари...
СВЕТ

Кој е рускиот бизнисмен Савидис, сопственик на грчкиот Етнос, кој си „поигра“ со изјавата на Ципрас за македонска нација?

Ferad Aruc
ошто грчкиот весник Етнос на богатиот руско-грчки бизнисмен Иван Савидис во чувствителен период на преговорите за името на Македонија си „поигра“ со изјавата на грчкиот...