vesti24.mk

Tag : иван соколов

ВЕСТИ

Соколов за новиот статут: Партијата станува покохезивна и се враќаат органите на вмровските вредности

admin
ВМРО-ДПМНЕ го доби новиот статут. Со новиот статут добиваме демократизација и децентрализација. Партијата е во чекор со европскитр трендови. Секој член го добива правото да...