vesti24.mk

Tag : иван стоилковиќ

ВЕСТИ

Стоилковиќ: Едно општество за сите половина милион евра

admin
ЕДНО ОПШТЕСТВО ЗА СИТЕ ПОЛОВИНА МИЛИОН ЕВРА – анализира Иван Стоилковиќ, претседателот на Демократската партија на Србите во Македонија. Неговиот Фејсбук статус го пренесуваме во...
ВЕСТИ

Стоилковиќ: За македонски концепт зборуваат оние кои се откажаа од името на сопствениот, македонскиот народ и државата

admin
“МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ”, за што станува збор? Во последно време мошне често во јавноста слушаме за некаков “македонски концепт” и ништо не би било чудно да...
ВЕСТИ

Стоилковиќ: Дури и најголемите идиотарии на власта стануваат нормални

admin
По последните случувања поврзани со СЈО и преземањето на предметите од страна на ОЈО откако специјалната обвинителка Катица Јанева испрати писмо без официјален печат на...