vesti24.mk

Tag : ивермектин

ВЕСТИ

Лазаров: Текстот кој лекарската комора го прати на матичните лекари за употреба на ивермектин е плагијат, автор на оригиналниот текст е Марјан Божиновски

admin
„Каква срамота е ова?Вчера Лекарска Комора на мејл кај лекарите низ Македонија дисперзира текст насловен:“МИСЛЕЊЕ ЗА УПОТРЕБА НА ИВЕРМЕКТИН КАЈ ПАЦИЕНТИ СО COVID-19Од стручниот колегиум...