vesti24.mk

Tag : Ивица Аљиновиќ

ЗАБАВА

Се слушнаа сирени, а наместо пожарникари дојдоа сватови: Со противпожарно возило дојде по невестата (ВИДЕО)

admin
Невестата на Ивица Аљиновиќ, долгогодишен вработен во противпожарната служба од Сплит, долго ќе го памети изненадувањето на венчавката. Ивица е еден раководителите во сплитската станица,...