vesti24.mk

Tag : Ивица Пуљак

ЗАБАВА

Хрватски научник објаснува зошто треба повеќе да се плашиме од чоколада отколку од терористи

admin
Познатиот хрватски научник Ивица Пуљак, една од челниците на партијата Паметно, вели дека луѓето треба повеќе да се плашат од чоколада отколку од терористи. Во...