vesti24.mk

Tag : ИГЕНЕА

Uncategorized МАКЕДОНИЈА СВЕТ

ДНК истражувањето на ИГЕНЕА, уште еднаш докажува кои се наследници на античките Македонци

admin
Наместо да се интересираат за сопственото потекло и историја, грчките посетители на сајтот на „Игенеа“ се интересираат за, како што тие не нарекуваат тие „Славомакедонците“...