vesti24.mk

Tag : игор штагљар

ЗДРАВЈЕ

Револуционерно откритие: Хрватски научник и неговиот тим на чекор од лечење на еден од најстрашните тумори

Ferad Aruc
Тим од научници, меѓу кои има и еден хрватски експерт, се на прагот да излечат еден од најстрашните тумори на денешницата. Професорот од одделението за...