vesti24.mk

Tag : Игор Џамбазов

ЗАБАВА

Видео: Игор Џамбазов го снема од социјалните мрежи – Весна Бејби го разоткри

admin
Игор Џамбазов периодов не е активен на социјалните мрежи, а неговата пријателка и колешка Весна Бејби го разоткри. – Како ние двајца се подготвуваме и секогаш...