vesti24.mk

Tag : играчки за деца

ЗАБАВА

Играчките за деца најчесто пријавувани како опасен производ на европскиот пазар

admin
Европската комисија денеска го презентираше извештајот за заштита на безбедноста на потрошувачите и производите на европскиот внатрешен пазар, земјите на ЕУ генерално бележат напредок во...