vesti24.mk

Tag : иден претседател

МАКЕДОНИЈА

КОЈ ЌЕ БИДЕ ИДНИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА Р.МАКЕДОНИЈА – ЗАСЕГА ТРИ ИМИЊА ВО ОПТЕК

Ferad Aruc
Ѓорге Иванов ќе остане запаметен во поновата македонска историја како претседател со најдолг мандат, по оној на првиот претседател на независна Република Македонија, Киро Глигоров....