vesti24.mk

Tag : иднина без чад

СВЕТ

Филип Морис ќе создава иднина без чад од цигари

Ferad Aruc
Најпознатиот светски произведувач на цигари Филип Морис интензивно работи на иднина без чад од цигари. Во блиска иднина фабрика најави дека планира целосно да престане...