vesti24.mk

Tag : иднина на светска економија

БИЗНИС ВЕСТИ ЕКОНОМИЈА СВЕТ

10 ИНОВАЦИИ ШТО ЌЕ ЈА ПРОМЕНАТ ИДНИНАТА НА СВЕТСКАТА ЕКОНОМИЈА

Ferad Aruc
Трендови Погледнете ја листата  на иновации што го направи аналитичкиот оддел на Citibank, а кои што ќе го сменат начинот на кој што размислуваме за...