vesti24.mk

Tag : идризово затвор

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Во „Идризово“ се може да се купи за пари: За 1.000 евра затвореник добива апартман, жена, виски и дрога

admin
Јавна тајна е дека во македонксите затвори се случуваат поголем криминал, отколку надвор, на слобода. Затворениците кои имаат пари, си го олеснуваат одлежувањето на казната,...