vesti24.mk

Tag : Идрис Елба

ЗАБАВА

Неговите врски и бракови се многу кратки, но сега ја запроси 16 години помладата девојка

Ferad Aruc
Еден од најголемите холивудски фраери и заводници на сцената на Холивуд е британецот Идрис Елба. 45 годишниот Елба неодамна ја запроси својата 16 годишна помлада...