vesti24.mk

Tag : ие 3

ВЕСТИ

Јанушев: Се обврзуваме за поголеми плати на лекарите, стоматолозите и медицинските работници

admin
Квалитетот на здравството е клучен за секоја нација. Тоа е систем во кој треба да бидат задоволни и лекарите, медицинските работници и пациентите. Нашите лекари...
ВЕСТИ

Јанушев во посета на фабриката „Витекс“ во Делчево

admin
Ја посетивме текстилната фабрика „Витекс“ во Делчево. Текстилната индустрија е водечка во овој регион. Затоа во програмата се обврзавме на реализација на повеќе проекти кои...
ВЕСТИ

Мицкоски: На 15 јули потребно е масовно да излеземе, обединети, сложни да го заокружиме редниот број 14

admin
На 15 јули потребно е масовно да излеземе, обединети, сложни да го заокружиме редниот број 14, да го заокружиме името на Игор Јанушев затоа што...
ВЕСТИ

Јанушев од Зрновци: Се обврзуваме на редовна исплата на субвенциите и олеснет пристап до ИПАРД фондовите

admin
Генералниот секретар, Игор Јанушев и носител на изборната единица  3  при средба со граѓаните во Зрновци најпрво упати апел до граѓаните  да се придржуваат до...