vesti24.mk

Tag : избегнување на даноци

БИЗНИС

Кинески фирми ја измамиле цела ЕУ?

Ferad Aruc
Мондо – Белград ЕУ и италијанските власти истражуваат сомневања за голема даночна измама на кинески криминални групи кои увезуваат преку Пиреја, најголемото грчко пристаниште. –...