vesti24.mk

Tag : избирачки список

ВЕСТИ

Увид во Избирачкиот список од 26 февруари, кампањата стартува на 23 март

admin
Државната изборна комисија, според Роковникот за спроведување на предвремените парламентарни избори, денеска од МВР треба да побара и да и биде доставен Избирачкиот список. Списокот,...