vesti24.mk

Tag : изборен фалсификат

ВЕСТИ

Пешевска: Оправдана е загриженоста на граѓаните од можен изборен фалсификат

admin
И кај мене, како и кај мнозинството граѓани оправдана е загриженоста од изборен фалсификат по сите скандали кои се случија во ДИК а поврзано со...