vesti24.mk

Tag : избор на директор

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Дали министрите Царовска и Тевдовски извршиле упад во системот на социјална заштита?

admin
Под директен притисок на министерката Мила Царовска, без одлука на Управниот Одбор на ЈУ Центар за социјална работа на Град Скопје бил распишан оглас за...