vesti24.mk

Tag : Избркал Коњаниците

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Велешкиот градоначалник ги набркал коњанците од „Илинденски марш“ под отворено небо на невреме!

Ferad Aruc
Велешкиот градончалник, кадар на СДСМ решил своите фрустрации од неговото незаконско и несмасно работење да ги лечи на тој начин што на припадниците на коњаницата...