vesti24.mk

Tag : Извршители

МАКЕДОНИЈА

Извршителката Моника Муча што наплатила 200 евра за долг од 1 денар ветила дека ќе направи сè за да се реши ситуацијата

Ferad Aruc
Извршителката Моника Муча преку која било изготвено решението за наплата на над 200 евра за долг од казнена камата од 1 денар на скопски пензионер,...
МАКЕДОНИЈА

Го вклучив телефонот на снимање кај извршителката кој ми блокираше трансакциска сметка за платена сметка

Ferad Aruc
Огромен стрес за “неплатена” сметка во висина од 3.900 денари и по истата сметка извршно решение во висина од 12.900 денари и “најнормално” пред било...