vesti24.mk

Tag : Изгласано реферандум

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Референдумот распишан со 68 гласа „за“, ќе биде консултативен и со прашање ДАЛИ СТЕ ЗА НАТО И ЕУ СО ПРИФАЌАЊЕ НА ДОГОВОРОТ СО ГРЦИЈА!

Ferad Aruc
Собранието ја донесе одлуката за распишување на референдум кој ќе се одржи на 30-ти септември. Немаше воздржани гласови и гласови против. За распишување на референдум...