vesti24.mk

Tag : изгласување на законот

МАКЕДОНИЈА

Бугарија ни се смее по изгласувањето на законот

Ferad Aruc
Бугарската агенција „Newsfront” објави текст за усвојувањето на новиот Закон за јазици кој е преземен од News.bg. Колку има вистина во објавениот наслов, заклучете сами....