vesti24.mk

Tag : изгорена куќа

ВЕСТИ

Велешанецот Миле изгоре до смрт во сопствената куќа, телото уште не е најдено

admin
Иако работеа цел ден, крим техничарите на откривање на лешот на велешанецот Миле Паунов и ангажираната механизација на расчистување на гаражот и остатоците од куќата...