vesti24.mk

Tag : изгубен

ВЕСТИ

ФОТО: Да му помогнеме да се врати дома на Иван Станишевски- во моментов е најден кај ТЦ Бисер

admin
На социјалните мрежи се појави фотографија од Иван Станишевски. Станува збор за возрасен маж кој е најден кај ТЦ Бисер и не знае од каде...