vesti24.mk

Tag : Излегува од Владата

ВЕСТИ

Села излегува од Владата, замениците министри од Алијансата си поднесоа оставки

Ferad Aruc
Замениците министри од редовите на Алијанса на Албанците си поднесоа оставки. Заменик министерот за надворешни работи, Арта Точи и заменик министерот за транспорт и врски,...