vesti24.mk

Tag : излечени 100 илјади

ЗДРАВЈЕ

Куба произведе вакцина против Рак за народни цени, излечени 100 илјади, Меѓу нив и странци

Ferad Aruc
Ракот веќе одамна не е само болест, но се претвори во една од најпрофитабилните бизнис индустрии – тоа сите го знаеме! Фармацевтските корпорации, болниците, трговците,...