vesti24.mk

Tag : изложба

ВЕСТИ КУЛТУРА

Изложба на наградените карикатури на „Остен“ во изминатите 50 години

admin
Педесет карикатури – добитници на највисоката награда на секоја од 50-те изданија на Светската галерија на карикатури „Скопје“ од 1969 до 2019 се претставени на...