vesti24.mk

Tag : Измена на законот

МАКЕДОНИЈА

Македонија го менува законот: Веќе нема да има кладилници на секој чекор

Ferad Aruc
Сите обложувалници и казина кои се наоѓаат на помала оддалеченост од 300 метри од основните и средните училишта ќе мора да се затворат, предвидуваат новите...