vesti24.mk

Tag : Измени

МАКЕДОНИЈА

МОН најави големи измени: Часот ќе трае 55 минути, нема домашни

Ferad Aruc
Учениците денеска се враќаат во училишните клупи по зимскиот одмор. Министерството за образование и наука предвидува измени за нив кои ќе се разгледаат на јавна...