vesti24.mk

Tag : Икуо Маеда

АВТОМОБИЛИ

Mazda е победник во категоријата за најубав концептен автомобил на светот

Ferad Aruc
Vision Coupe, кој беше претставен во октомври на авто-салонот во Токио, освои награда за најубав концептен автомобил во 2017 година. На 33-тиот меѓународен автомобилски фестивал...