vesti24.mk

Tag : Илегален бизнис

МАКЕДОНИЈА

Oнлајн трговијата се користи за шверц на оружје и дрога

Ferad Aruc
Употребата на веб страните за купување и продажба на разни произовди постојано се зголемува. Но, често се случува низ интернет страните за онлајн продавање да...