vesti24.mk

Tag : Илина Соколовска

ЗАБАВА

Македонски девојчиња: Сестрите Илина и Ева едни од најдобрите во ритмичка гимнастика (ФОТО)

admin
Сестрите Илина (13) и Ева (9) Соколовски со прво и трето место ја завршија сезоната на натпревари по ритмичка гимнастика во Германија и се едни...